معاونت غذا و دارو | آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا

  • تاریخ انتشار : 1404/04/31 - 11:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 434
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی

دوره مجازی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد.

آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی

جهت ثبت نام در دوره ضروریست بدلیل ظرفیت محدود کلاس در اسرع وقت اقدامات به شرح ذیل صورت پذیرد:

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام در دوره نسبت به ارسال نامه معرفی مسئول فنی در سربرگ واحد تولیدی با ذکر نام و نام خانوادگی مسئول فنی، کد ملی، شماره همراه متقاضی و عنوان دوره به انضمام فیش واریزی در میز خدمت این معاونت اقدام نمایند. جهت پرداخت هزینه هر دوره، مبلغ 7400000 ریال (هفتصد و چهل هزار تومان) به ازای هر مسئول فنی از طریق سامانه ttac واریز شده و کد رهگیری و تاریخ آن پیوست نامه گردد. (راهنمای پرداخت)

لینک شرکت در کلاس به افراد متقاضی، روز آموزش پیامک خواهد گردید.

مهلت ثبت نام تا دو روز کاری قبل از تاریخ برگزاری هر دوره می باشد.

شرکت در دوره ها اختیاری بوده و هر دوره 5 امتیاز دارد.

در صورت نیاز با شماره 64432383 64432459 تماس حاصل نمایید.

  • کد خبر : 301564
ادمین  غذا
تهیه کننده:

ادمین غذا

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه